Hodnocení obchodu

5,0 212 hodnocení
5
209x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 21.9.2023
Super, spokojenost
D Avatar autora Dáda | 9.9.2023
Vůbec ne - objednávku jsem zrušila! Majitelka obchodu je zřejmě velmi primitivní osoba. Ačkoli jsem jí psala, že jsem platbu provedla, ona mě v sobotu upomínala e-mailem a SMS, že ještě nemá peníze.Tato osoba snad neví, že přes víkend banka nepracuje? Vypadá to, že snad nemá na nákup chleba,když mě tak drze uhání o víkendu. Navíc mě urazilo její sprosté tykání, to si ještě žádný prodejce nedovolil. Má tu 100% kladná hodnocení, je mi jasné, že si je koupila. Zrovna včera na netu psali, že on-line obchody jsou plné falešných hodnocení. Tak toto je jeden z nich. Nedoporučuji, již nikdy více! I když korálky jsou krásné.
VD Avatar autora Vendula Daňková (Administrátor) 10.9.2023
Dobrý den, paní Valečková, děkuji za Vaše hodnocení mého eshopu, ráda bych se k němu vyjádřila. Veškeré texty na mém eshopu jsou napsány formou tykání, stejně tak automatické transakční emaily, které Vám přišly po objednání. Během objednání Vám tykání nevadilo, v emailu o potvrzení objednávky také ne. Dotklo se Vás až tykání v emailu s upomínkou platby. Tykání je na některých eshopech běžnou formou komunikace, texty jsou tak osobitější. Jak jste mi psala v emailu, často objednáváte a vracíte zboží, tudíž jste se s tím již jistě setkala. Výše zmíněný email s upomínkou platby je automaticky nastaven 24 hodin po objednání, pokud neproběhla platba. Je to také běžná praxe na eshopech. Co se týče Vašich urážek na mou osobu, dovolte mi je přejít bez povšimnutí. 99 % kladných hodnocení mám proto, že svou práci dělám dobře a svědomitě. Všem zákazníkům vždy pošlu zboží, které si objednali, moje šperky jsou kvalitní a krásné. A pokud se mnou zákaznice jedná slušně, vždy vyjdu vstříc ohledně výměny či vrácení šperku. Online prodeji se celkově věnuji již sedmým rokem, za tu dobu jsem obsloužila tisíce zákaznic a věřte, že si dodnes nikdo nestěžoval na tykání ani na automatické emaily. Vaši objednávku samozřejmě stornuji a požádám Vás, abyste na mém eshopu již neobjednávala. Děkuji a přeji hezký den, Vendula Daňková Výborná, zakladatelka a majitelka eshopu Šperky Daniek.
S Avatar autora Stanislava | 22.8.2023
První nákup. Celková spokojenost.
KM Avatar autora Kateřina Mezlová | 11.8.2023
Korálky jsou nádherné. Spokojenost veliká. Doporučuji
J Avatar autora Jana | 6.8.2023
Jsem moc spokojená.Náramek a korálky jsou nádherné🤩❤️Přeji hodně úspěchu a tenhle obchod určitě doporučuji.
J Avatar autora Jitka | 4.8.2023
Velice spokojená. Skvělá komunikace. Vřele doporučuji.
J Avatar autora Jaroslava | 30.7.2023
Ano jsem spokojená
LK Avatar autora Libuše Kussová | 18.7.2023
Svělé nakupování, byla jsem až překvapena vstřícností a super komunikací, ráda se budu vracet, ještě že se dá náramek skládat z mnoha korálků a přívěsků.☺ Tento obchod vřele doporučuji.
MN Avatar autora Marcela Němcová | 14.7.2023
Objednala jsem krabíka z letní kolekce. Je překrásný. Super rychlé doručení.
RH Avatar autora Romana Hamáková | 5.7.2023
Já jsem.velmi spokojená se šperky Daniek i s obchodem,dodáním. Nemám žádné výtky. Přeji i dál hodně úspěchů.
D Avatar autora Dana | 29.6.2023
Super rychlý obchod. Mohu jen doporučit. Za mě spokojenost. 🤩
J Avatar autora Jana | 20.6.2023
Super rychlý obchod.
M Avatar autora Martina | 8.6.2023
velice spokojená
E Avatar autora Eva | 7.6.2023
Super obchod, rychlé dodání 😉
I Avatar autora Ilona | 5.6.2023
Velmi spokojená
MV Avatar autora Monika Vavrinova | 4.6.2023
Velmi spokojená.
S Avatar autora Světlana | 31.5.2023
Nádherný náramek 😻
Š Avatar autora Šárka | 31.5.2023
Koralky vypadají opravdu moc hezky.
P Avatar autora Petra | 31.5.2023
Ja jsem velmi spokojena s rychlym dodanim a privesky jsou opravdu krasne.Urcite si brzy objednam dalsi.
D Avatar autora Dana | 30.5.2023
Velmi spokojená ❤️ korálky jsou nádherné ❤️
Nahoru
212 položek celkem