Písmena

Už máš svoje písmeno na náramku?

Od okamžiku, kdy ses narodila, je jméno nedílnou součástí Tvého života. Písmena Tvého jména jsou malými symboly s velkou mocí o Tobě ledasco napovědět. Jednotlivá písmena Ti naznačí, jakým směrem by se Tvůj život mohl vydat. Pod každým korálkem, jehož dominantou je velké písmeno, najdeš jeho symboliku

Stříbrné korálky jsou zdobeny drobnými kvítky a větvičkami, které symbolizují Tvou životní cestu. S nádhernými korálky z kolekce Písmena si jednoduše připomeneš nejen své jméno, ale i jméno někoho, kdo pro Tebe hodně znamená.

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO A

Písmeno A je písmenem, jehož živlem je vzduch. Začíná Tvé jméno písmenem A? Pak jsi člověkem ctižádostivým, extrovertním až panovačným, který má mnoho elánu a energie. Máš schopnost motivovat své okolí a být pro druhé velkou inspirací.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO B

Písmeno B je písmenem emotivním a citovým. Začíná Tvé jméno písmenem B? Pak jsi člověkem, který je zdrženlivý a nesmělý. Hledáš u druhých lásku a porozumění. Máš týmového ducha, a toho si na Tobě ostatní cení.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO C

Písmeno C je písmenem, z něhož proudí optimismus a radost. Začíná Tvé jméno písmenem C? Pak jsi člověkem s originálním stylem myšlení, který má dar komunikace. Toužíš po sdílení nahromaděných zkušeností a máš rád, když Ti někdo naslouchá.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO D

Písmeno D je písmenem úspěšných a cílevědomých lidí.  Začíná Tvé jméno písmenem D? Pak jsi člověkem pracovitým a vyrovnaným, který rád překonává životní překážky. Tvé kroky v životě často řídí spíše logika, než hlas Tvého srdce.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO E

Písmeno E je písmenem zvědavosti a dobrodružství, jehož živlem je oheň. Začíná Tvé jméno písmenem E? Pak jsi člověkem, který má rád milostná dobrodružství bez dlouhého trvání a lásku spíše fyzickou než citovou. Nerad se vážeš a svoboda Tě dělá šťastným.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO F

Písmeno F je písmenem zodpovědnosti, vstřícnosti a moudrosti. Začíná Tvé jméno písmenem F? Pak jsi člověkem, který dokáže být příkladem pro ostatní. Rád chráníš své blízké a pečuješ o ně. Máš silný cit pro spravedlnost.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO G

Písmeno G je písmenem moudrosti a filosofie. Začíná Tvé jméno písmenem G? Pak jsi člověkem, který rád analyzuje nejen svůj život. Ochota a otevřenost vůči ostatním Ti není cizí. S písmenem G se také pojí duchovno a sklon k víře.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO H

Písmeno H je písmenem silné vůle a vyrovnanosti, ale také fantazie. Začíná Tvé jméno písmenem H? Pak jsi člověkem s vůdčími schopnostmi, který rád bojuje za velké výkony. Za svými názory a rozhodnutími si pevně stojíš. Jsi velmi kreativní člověk s velkou představivostí.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO I

Písmeno I je písmenem plným emocí.  Začíná Tvé jméno písmenem I? Pak jsi člověkem náladovým, pečlivým s jiskřivou inteligencí. Tvůj temperament je proměnlivý. Máš sklony  k idealismu a díky tomu, jsi občas vystaven citovým zraněním.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO J

Písmeno J je písmenem úspěchu a velkého odhodlání. Začíná Tvé jméno písmenem J? Pak jsi člověkem s velmi silnými vůdčími schopnostmi. Tvá samostatnost a odhodlání Tě dovedou úspěšně k Tvým životním cílům.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO K

Písmeno K je písmenem odvahy, dobrodružství, ale i lehkovážnosti. Začíná Tvé jméno písmenem K? Pak jsi člověkem milujícím dobrodružství, který má se silnou představivost. Když se pro něco rozhodneš, jsi ochoten obětovat vše, aby si dosáhl svého cíle.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO L

Písmeno L je písmenem plným života. Začíná Tvé jméno písmenem L? Pak jsi člověkem milující vše, co život přináší. Jsi plný energie, a tu se snažíš přenést i na lidi ve svém okolí. Jsi zvídavý, kreativní a upovídaný.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO M

Písmeno M je písmenem disciplíny a sebekontroly. Začíná Tvé jméno písmenem M? Pak jsi člověkem hledající pevnou zem, na které by si postavil svůj život a své zásady. Jsi na sebe přísný a sebekontrola je pro Tebe velmi důležitá.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO N

Písmeno N je písmenem v němž se skrývá touha po svobodě. Začíná Tvé jméno písmenem N? Pak jsi člověkem, který má rád volnost a nemá rád omezování. Jsi hladová po nových zážitcích a po nabývání nových vědomostí. Tvojí slabostí je žárlivost.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO O

Písmeno O je písmenem zodpovědnosti a starostlivosti. Začíná Tvé jméno písmenem O? Pak jsi člověkem, který je schopen vzít na svá bedra všechny problémy světa. Rád se staráš o své blízké, ale pozor na to, aby Tvé dobroty nezneužívali. Občas máš sklon k dramatičnosti.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO P

Písmeno P je písmenem intuice a intelektu. Začíná Tvé jméno písmenem P? Pak jsi člověkem velice moudrým, který myšlenkami občas utíká do vzdálených světů. Tvou velkou pohonnou silou je cílevědomost, která někdy přerůstá v přehnané ambice. Občas máš sklony k sobeckosti a neochotě se podělit.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO R

Písmeno R je písmenem, které je plným ideálů a porozumění. Začíná Tvé jméno písmenem R? Pak jsi člověkem mající idealistické a neuskutečnitelné cíle, což v Tobě občas vyvolává zklamání a stáváš se nedůvěřivým. Máš také básnický a umělecký temperament.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO S

Písmeno S je písmenem, které se velmi podobá symbolu Jin-Jang. Symbolizuje vývoj duše na Zemi i v nebi. Začíná Tvé jméno písmenem S? Pak jsi člověkem, v jehož jménu je silná kreativní pohonná síla. Toužíš po tom, aby Tvé okolí ocenilo Tvou originální osobnost. Jsi velice soutěživý a také nadevše pravdomluvný.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO T

Písmeno T je písmenem nekonfliktním a mírumilovným. Začíná Tvé jméno písmenem T? Pak jsi člověkem, který je občas neklidný a radši se stáhne do samoty. Tvé jednání je diplomatické a snažíš se vždy najít kompromis. Výjimečnost a originalita jsou Ti vlastní.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO U

Písmeno U je písmenem inspirativním, plným úsměvů a štěstí. Začíná Tvé jméno písmenem U? Pak jsi člověkem, který bývá často inspirací pro ostatní. Máš pečovatelské sklony a rád lidem pomáháš. Zajímáš se o psaní či vědu. 

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO V

Písmeno V je písmenem píle a odhodlanosti. Začíná Tvé jméno písmenem V? Pak jsi člověkem odhodlaným s vůdčími a obchodními schopnostmi. I přesto, že na svém úspěchu musíš tvrdě pracovat, dokážeš rozdávat nadšení a radost. Občas si přehnaně strohý.

Zobrazit produkt
Písmena

STŘÍBRNÝ KORÁLEK PÍSMENO Z

Písmeno Z je písmenem, kterému je vlastní sebedůvěra a dochvilnost. Začíná Tvé jméno písmenem Z? Pak jsi člověkem s velkou autoritou a silnou vůlí. Je ti vlastní dochvilnost a dokážeš si od svého okolí vyžádat respekt. 

Zobrazit produkt
Písmena
Písmena

Proč zvolit značku Daniek?

  • Šperky jsou vyrobeny z kvalitního stříbra ryzosti 925/1000
  • Český rodinný eshop budovaný s láskou
  • Posíláme i na dobírku
  • Vrácení zdarma + dva roky záruka na všechny šperky