Symbolika vážky: Tajemství křehkých křídel, která mění životy

Vstup se mnou do světa, kde každý šelest křídla může znamenat hluboký přesah do nitra Tvé duše. Představ si vážku, s jakou lehkostí krouží nad vodní hladinou a její křídla hrají, díky odrážejícímu se slunci, různými barvami. Je to nádherná a uklidňující podívaná. Vážky, ti pozoruhodní tvorové, kteří se prohánějí kolem vodních ploch s tajemnou grácií, jsou od nepaměti symbolem mnoha významů. Co ale tyto symboly opravdu znamenají? 

Pokud se ve Tvém životě objevují vážky často, může to být znamení, že Tvůj život není takový, jaký by měl být. Vážka je totiž hmyzem obývajícím dva světy – vodu a vzduch. Ke svému životu potřebuje rovnováhu těchto dvou světů, jinak by nepřežila. Její přítomnost ve Tvém životě může být náznakem, že i Ty by si měla nalézt svou životní rovnováhu. Vážka je symbolem znovuzrození, překonávání překážek a výzev, které Ti život přináší. Jsou to malí učitelé, kteří Tě mohou naučit více o tom, jak se vypořádat s nepříjemnostmi a jak se nechat osvobodit z okovů, které Tě svazují. Symbol, který Ti připomene, že i když se cítíš malá, můžeš mít velký vliv na svět. Je znamením, jak dosáhnout v životě svých vysněných cílů.

Není tedy divu, že se vážka stala, díky své velmi zajímavé symbolice, oblíbeným motivem při navrhování šperků. Šperky ozdobené symbolem vážky jsou vhodným dárkem při narození dítěte, při různých životních změnách či při překonávání těžké nemoci. Vážka dává totiž naději nového začátku, a právě naději potřebuje v životě každá z nás.

Naše šperky se symbolem Vážky

 

 

Symbolika vážky: Tajemství křehkých křídel, která mění životy

Proč zvolit značku Daniek?

  • Šperky jsou vyrobeny z kvalitního stříbra ryzosti 925/1000
  • Český rodinný eshop budovaný s láskou
  • Posíláme i na dobírku
  • Vrácení zdarma + dva roky záruka na všechny šperky