Amulet - magická ochrana Tvého života

Každý okamžik Tvého života je cenný a stojí za to, aby sis ho užila na maximum. Tvá životní cesta není vždy jednoduchá a občas se ve svém životě setkáš s negativní energii. Už naši předkové si uvědomovali, že je potřeba se před takovou energii chránit, a tak si nechávali vyrábět ochranné předměty tzv. amulety, které je měly chránit před nemocemi, negativními myšlenkami, kletbami či zlými lidmi.

Amulet chrání nejen Tebe, ale i Tvé blízké. Je to předmět obdařený magickou až nadpřirozenou silou. Jeho užívání je založeno na víře v jeho ochrannou moc a funguje pouze tehdy, pokud ho máš neustále při sobě. V jeho moc musíš skutečně věřit a teprve pak jsi bezpochyby schopna zásadně ovlivnit realitu. Amulet slouží jen jedné osobě, která mu vdechne svou energii a věří v jeho magickou moc. Pokud Ti amulet někdo daruje, jeho účinek je o to silnější. Jeho síla Tě dokáže nejen chránit, ale může Ti pomoci i k seberealizaci, blahobytu, lásce či k osobnímu sebezdokonalování.

Často mívá amulet podobu právě šperku. Náramek, přívěsek či korálek můžeš tak mít přímo na sobě a jeho ochranná moc bude o to silnější. Kromě ochranné plní amulet také funkci estetickou. Vyber si některý z našich symbolických korálků nebo přívěsků, které se pro Tebe mohou stát amuletem. Stříbrný korálek Pouto rodiny chrání Tvé rodinné štěstí, korálek Čtyřlístek Ti přinese štěstí a lásku a korálek Srdce Čtyřlístek Tě bezpečně provede Tvým životem. Který si vybereš Ty?

 
Naše šperky se symbolem Amulet

 

Jak si symbolický náramek sestavit?

Dozvíš se v našem jednoduchém tutoriálu.

Zobrazit
Amulet - magická ochrana tvého života