Symbol Anděl

Nebeské stvoření s křídly podřízené Bohu, které mělo být spojením pozemského a nebeského světa. Název anděl má původ v řeckém slově „angelos“, což znamená posel. Posel zpráv mezi lidmi a Bohem. Jeho posláním bylo také chválit a vyvyšovat Boha. V existenci andělských bytostí věří většina civilizací. Symbol anděla přináší ochranu, klid, čistotu a víru.

Anděla známe především z křesťanského náboženství, kde předpovídal narození Ježíše Krista, a poté i jeho zmrtvýchvstání. Katolická víra věří přímo na strážné anděly, tedy na bytosti, které mají tu moc ochránit každého jednotlivce. Zmínka o nich je dokonce i v Bibli.

Přívěsky se symbolem anděla jsou talismanem s ochrannou mocí. Postava anděla dodává nekonečnou víru, ochranu a čistotu. Přináší touhu po svobodě a volnosti. Symbolizují podporu a ukazují, že tu nejste na všechno sama, že se máte na koho obrátit.

Darovat korálek či přívěsek se symbolem anděla blízké osobě znamená, že nad ní drží ochrannou ruku. Staneš se pro ni takovým jejím andělem strážným. Přeješ ji jen to dobré, ať lehce proplouvá životem bez překážek. Náramek, náhrdelník s andílkem vyjadřuje lásku a touhu druhého ochraňovat. Vzít blízkého pod svá křídla. 

Korálky se symbolem anděla pro Tebe budou znamenat víc než jen módní doplněk. Mají status talismanu, silnou energii a nadčasovou hodnotu. Přívěsek se symbolem anděla Ti dodá odvahu a sebevědomí na cestě životem. Budeš mít pocit, že nad Tebou bdí nadpozemská síla andělů. Originálním přívěskem jsou také samotná andělská křídla, která symbolizují volnost a nezávislost. Andělské šperky řeknou tvůj příběh za Tebe. Budou tvým strážným andělem, který Tě bezpečně provede životem.

Naše šperky se symbolem anděla

 

 

Jak si symbolický náramek sestavit?

Dozvíš se v našem jednoduchém tutoriálu.

Zobrazit
Symbol Anděl