Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý

Symbolické šperky zdobí lidstvo již po staletí. Ukrývaly poselství starověkých kultur, které jimi dokazovaly svou moc a své postavení. Byly často spojovány s magií a nadpřirozenými silami, které měly pomoci majiteli šperku překonat překážky, splnit cíle nebo mu měly zajistit mládí či bohatství. 

V současné době jsou symbolické šperky často považovány za talismany nebo amulety. Ozdoby přinášející štěstí, bohatství, zdraví, pozitivní energii nebo třeba lásku. Nejsou však jen ozdobou nebo doplňkem. Každý šperk má svůj příběh, svůj tvar a svou zvláštní energii. Symbolika v nich ukrytá je mnohem silnější, než si dokážeš vůbec představit. Prozradí o nás mnoho nevyřčeného ještě dříve, než to sobě prozradíme sami.

NOVÁ KOLEKCE

Muránky

 

Prohlédnout
Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý

 

Symbolické šperky jsou vhodným dárkem pro osobu, kterou dobře znáš. Ať už šperk vybíráš pro člověka, kterého miluješ, kterého si vážíš, nebo kterého chceš ochránit, tak by výběr takového šperku rozhodně neměl být jen bezduchým činem. Musí mít smysl, být vybírán s citem, jasným cílem a myšlenkou. Každý takový šperk je pak jedinečný a symbolika v něm ukrytá náleží jen a jen majitelce symbolického šperku.

Zdánlivě malé ozdůbky v sobě ukrývají obrovské emoce. Cesta, kterou musely ke své majitelce ujít, byla protkaná příběhy, důvody a rozhodnutími, proč právě tento symbolický šperk darovat své dceři, ženě, milence, matce, babičce či přítelkyni. Jsou krásné na pohled, často mají tvary, které jejich symboliku jasně vyjadřují a mají za úkol chránit, přinášet štěstí, udržovat rodinné vztahy, přinést lásku, vyjadřovat osobnost a v neposlední řadě zdobit svou majitelku.

Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý

STŘÍBRNÉ KORÁLKY

Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý

STŘÍBRNÉ PŘÍVĚSKY

Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý

STŘÍBRNÉ NÁRAMKY

Než symbolický šperk daruješ, dobře si rozmysli, co byla ta prvotní myšlenka Tvého rozhodnutí. Možná se Ti zdá, že to není důležité, ale Tvé rozhodnutí může následně ovlivnit život druhého. Každý šperk na mém e-shopu má svůj příběh symboliky, svých pár řádek, které o něm řeknou vše. Mé symbolické korálky, přívěsky, stoppery i bezpečnostní řetízky symbolizují různé povahy, životní zážitky a příběhy, city k druhým, city k rodině, vlastnosti i lásku ke zvířatům. Ať zvolíš šperk se symbolikou srdce, květin, štěstí, bohatství, lásky, života, mateřství, nebo třeba krásy, vždy vybírej srdcem a hlavou. 

Jak si symbolický náramek sestavit?

Dozvíš se v našem jednoduchém tutoriálu.

Zobrazit
Symbolické šperky a jak vybrat ten pravý